Tukea lapsiperheille poikkeustilassa: MTB teki lahjoituksen Arttu Wiskarin “apukäsi” projektiin

MTB lahjoitti lounasboxit 30:lle vähävaraiselle perheelle Arttu Wiskarin Wiskarila Ravintolan “apukäsi” projektin kautta. Espoonlahden kirkon diakoniatyöntekijät valikoivat apua tarvitsevat perheet ja jakavat kirkolta ateriat.

MTB innoistui hyväntekeväisyys projektista, kun näki Wiskarilan kannustavan kansalaisia mukaan auttamaan tarpeessa olevia perheitä ruoka-avustuksella. Kun ”apukäsi” maksaisi 40 euroa nelihenkisen perheen lounasboxista, ravintola toimittaisi sellaisen vastaanottajalle.

Arttu Wiskari julkaisi ravintolansa Wiskarilan Facebook-sivulla viestin: ”Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet johtavat joissain kodeissa nälkäisiin lapsiin. Monelle koululaiselle kouluruoka on päivän ainut lämmin ateria. Me Wiskarilassa haluamme auttaa perheitä ja apukäsiä löytämään toisensa. Viruksen takia meidän on myös löydettävä henkilökunnallemme uusia työtehtäviä, että voisimme välttää lomautukset. Wiskarila toimittaa joka tiistai ja torstai Espoonlahden kirkolle useamman perheboxin. Kirkko jakaa perheboxit espoolaisille perheille veloituksetta.”

Lue lisää sosiaalisesta mediasta sivuiltamme https://www.facebook.com/mtbpalvelut/