Myymälän siivous Helsingin seudulla

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa edullista myymäläsiivousta Pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Vihti ja Kirkkonummi. Toimimme joustavasti myös muualla Suomessa, joten jos kyseessä on esimerkiksi myymäläketju, saat avullamme nopeasti kaikkien toimisteiden myymäläsiivoukset kerralla kuntoon.

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Laadunvalvonta on merkittävä osa siivouspalveluamme

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Tietoa meistä

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään toimistosiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

Miksi tilata myymäläsiivous meiltä?

Myymäläsiivous tehdään aina kohteen edellyttämällä tavalla, sen erityispiirteet huomioiden. Meillä on kokemusta hyvin erityyppisistä myymäläsiivouksista, kuten urheiluliikkeistä, vaatekaupoista, kauneusliikkeistä, apteekeista ja päivittäistavarakaupoista. Tiedämme siis sinunkin alasi haasteet siivouksen saralta!

– Meiltä löydät kokeneet tekijät
– Saat järkevästi hinnoiteltua palvelua
– Tavoitat nopeasti yhteyshenkilösi

Huolellisesti tehty myymäläsiivous näkyy

Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus laadukkaan siivouspalvelun järjestämisestä myymäläkohteissa.

Myymäläsiivouksen suunnittelussa kiinnitämme huomiota niin palvelun sujuvuuteen kuin varsinaiseen lopputulokseen – tärkeintä on, että tilakokemus on kuluttajalla viihtyisä ja turvallinen.

Kun myymälätilasi on puhdas ja luo raikkaan vaikutelman, viihtyvät asiakkaasi siellä pidempää. Kauppa käy, kun koko liiketoiminta vahvistaa mielikuvaa luotettavasta kaupantekijästä. Myös työntekijäsi arvostavat viihtyisiä taukotiloja siisteine keittiö- ja saniteettitiloineen.

Huomioimme elintarviketurvallisuuden

Myös elintarviketurvallisuus nousee myymäläsiivouksessa esille. On tärkeää, että siivous tapahtuu esimerkiksi elintarviketiskauksessa hyvää hygieniaa noudattaen.

Pakkaamattomat materiaalit tuovat oman lisänsä myymäläsiivoukseen. Meillä on myös vuosien kokemus kylmä- ja pakkastilojen desinfiointipuhdistuksesta. Tekniikkamme ei vie asiakkaan aikaa, vaan puhdistus voidaan suorittaa ilman erillisiä sulatustoimintoja laitteistojen päällä ollessa.

Miten tilaat myymäläsiivouksen meiltä?

Soita numeroon: +358 9 4243 5000 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@mtb.fi

Tai kutsu meidät ilmaiselle konsultointikäynnille! Kartoitamme kohteesi ja annamme sopimussiivouksesta kohtuuhintaisen tarjouksen. Tarvittaessa voimme toteuttaa kohdesiivouksia myös kertasiivouksena, tai joustavasti muuten palvellen. Ota yhteyttä ja annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten saisit myymälätilasi siivouspalvelut mallilleen.

Asiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät