Siivouspalvelumme

Helsingin seudun yrityssiivous – tehokas laadunvalvontamme ja korkean hygienian erikoisosaaminen takaa huolettoman työympäristön.

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Toimistosiivous

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on, sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Toimistosiivous

Ravintolasiivous

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa laadukasta ravintolasiivousta pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Lohja, Porvoo, Vihti ja Kirkkonummi. Tarvittaessa palvelemme joustavasti myös muualle Suomeen, esimerkiksi ravintolaketjusi eri kohteissa. Pitkä kokemuksemme ravintolasiivouksien parissa on tehnyt meistä tunnetun ja luotetun toimijan, meiltä löydät tekijät kohteeseen kuin kohteeseen.

Ravintolasiivous

Myymäläsiivous

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa edullista myymäläsiivousta Pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Porvoo, Lohja, Vihti ja Kirkkonummi. Toimimme joustavasti myös muualla Suomessa, joten jos kyseessä on esimerkiksi myymäläketju, saat avullamme nopeasti kaikkien toimisteiden myymäläsiivoukset kerralla kuntoon.

Myymäläsiivous

Hotelli- ja kylpyläsiivous

Sopimussiivouksessa esimerkiksi asiakaspainotteisilla toimialoilla kuten hotellin ja kylpylöiden ylläpito- ja suursiivoukset suoritetaan siten, että niistä koituu mahdollisimman vähän häiriötä toimintaan. Sopimussiivouksessa päivittäiset ja harvemmin tehtävät siivoustehtävät tulevat säännöllisesti tehtyä, eikä aukkoja tilojen puhtaanapitoon jää.

Hotelli- ja kylpyläsiivous

Desinfiointisiivous

Henkilöstömme on suorittanut SSTL Puhtausalan järjestämän koronaviruksen ennaltaehkäisy siivoustyössä- koulutuksen! Teemme hetkessä työpaikastasi puhtaan ja turvallisen. Uusimmat menetelmämme desinfioivat pinnat nopeasti ja tehokkaasti. Desinfiointisiivoukset 24h päivystys +358 9 4243 5099.

Desinfiointisiivous

Sairaalasiivous

Sairaalan puhdistus- ja desinfektiotoimien tavoitteena on luoda puhdas, hygieeninen ja turvallinen hoitoympäristö potilaalle ja toisaalta henkilökunnalle turvallinen ja viihtyisä työympäristö. Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi.

Sairaalasiivous

PU-lattiapinnoitus

MTB Siivouspalvelu tarjoaa kustannustehokkaan ja nopean tavan uudistaa lattiat. PU-LattiapinnoitusKestävän ja laadukkaan Dr. Schutz® PU Sealer -tuotevalikoiman ansiosta eri lattiamateriaalit pystyvät säilyttämään arvonsa pitkään

PU-Lattiapinnoitus

MTB-Laatuohjelma

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-Akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

Miksi MTB-Siivouspalvelu?

MTB-Siivouspalvelu Oy on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1987. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tarjoamme korkealaatuisia palveluita yrityksille ja julkiselle sektroille.

Meille tärkeitä asioita ja seikkoja pitkien asiakas- ja työsuhteidemme takana ovat henkilöstömme hyvinvointi, toimintatapojemme innovativinen kehittäminen sekä erittäin korkea asiakastyytyväisyys.

Vastuullisuuden periaatteet ohjaavat toimintaamme läpi koko toimitusketjun.

Tyytyväisiä asiakkaitamme