Tehtaiden ja varastotilojen siivous

On tilasi tehdas, autokorjaamo, voimalaitos, varasto, logistiikkatalo tai vaikka öljytankkeri, MTB-Siivouspalvelu toteuttaa siivoukset oikeilla menetelmillä ja korkealla ammattitaidolla.

Teemme tehtaiden ja varastotilojen siivoukset koko Uudenmaan alueella. Ammattimaiset teollisuussiivoojamme on koulutettu käsittelemään erikoislaitteita ja he tuntevat erilaiset teollisuussiivouksen vaativammatkin toimintatavat.

Jokaisella laitoksella on omat tarpeensa riippuen siitä, millaista työtä siellä tehdään. Siivoushenkilöstön tapa puhdistaa voimalaitosta on hyvin erilainen kuin tuotantolaitosta.

Teollisuussiivous vaatii aina vahvaa osaamista ja luotettavuutta. Tällaisia on esimerkiksi erityisten laatuvaatimusten ymmärtäminen ja hallitseminen. Kokemuksemme erilaisten yritysten kanssa toimimisesta auttaa meitä palvelemaan myös sinun yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Huolellisesti tehty teollisuussiivous on osa työturvallisuutta

Yksinkertaisesti sanottuna teollisuussiivous tarkoittaa erityisen vaativien alueiden puhdistamista teollisuuslaitoksissa, kuten tehtaissa, varastoissa, voimalaitoksissa ja muissa teollisuuslaitoksissa.

Teollisuussiivouksessa käytetään erilaisia kemikaaleja ja työkoneita, joita ei normaali siivouksessa tarvita. Jopa teollisuuskohteiden toimistotilojen ylläpito voi olla vaativaa, sillä tehtaan kerrosten ulkopuolelta seuraa jatkuvasti likaa. Monet koneet ovat myös herkkiä pölylle ja lialle, ja niiden puhdistaminen on välttämätöntä.

Toinen erityistä huomiota vaativa osa-alue teollisuustilojen siivomaisessa on henkilöstötilat. Esimerkiksi teollisuuden siivoustyötä tekevien työntekijöiden tulee olla hyvässä kunnossa ja kunnossa voidakseen suorittaa vaaditut tehtävät.

On tilasi tehdas, autokorjaamo, voimalaitos, varasto, logistiikkatalo tai vaikka öljytankkeri, MTB-Siivouspalvelu toteuttaa siivoukset oikeilla menetelmillä ja korkealla ammattitaidolla.

Kutsu meidät ilmaiselle konsultointikäynnille! Kartoitamme kohteesi ja annamme sopimussiivouksesta kohtuuhintaisen tarjouksen. Tarvittaessa voimme toteuttaa kohdesiivouksia myös kertasiivouksena, tai joustavasti muuten palvellen. Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten saisit teollisuustilasi siivouspalvelut mallilleen.

Oletko harkinnut teollisuustilasi siivouspalvelujen kilpailutusta?

Myös nykyistä siivoussopimustasi kannattaa kilpailuttaa, sillä olemme tunnettuja edullisista siivouspalveluistamme. MTB-Siivouspalvelusta saat laadukasta yrityssiivousta koulutettujen ja kokeneiden siivoojien toimesta. Teollisuustilan siivouspalvelut kannattaa kilpailuttaa, jos nykyinen siivoussopimus tuntuu hintavalta, tai siivousjälki ei jostain syystä tyydytä.