Ravintolasiivous

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa laadukasta ravintolasiivousta pääkaupunkiseudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Lohja, Porvoo, Vihti ja Kirkkonummi. Tarvittaessa palvelemme joustavasti myös muualla Suomessa, esimerkiksi ravintolaketjusi eri kohteissa.

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Ravintolasiivousta ammattilaisten toteuttamana

Suomalaisena perheyrityksenä panostamme vahvasti asioiden sujuvuuteen ja luotettavaan kumppanuuteen. Tähtäämme vahvaan ja vakaaseen tulevaisuuteen, tarkoittaen sitä, että asiat tehdään tässä hetkessä kunnolla ja reilulla tavalla.

Ravintolasiivouksessamme tämä näkyy hyvänä yhteydenpitona, laadukkaassa tekemisessä ja toisaalta ympäristöä kunnioittavassa asenteessamme. Käytämme esimerkiksi sellaisia siivousaineita, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa. Myös työssään viihtyvistä työntekijöistämme pidämme kiinni, sillä heidän käsissään syntyy paras mahdollinen siivousjälki.

Pitkä kokemuksemme ravintolasiivouksien parissa on tehnyt meistä tunnetun ja luotetun toimijan, meiltä löydät tekijät kohteeseen kuin kohteeseen.

Huolellisesti tehty ylläpitosiivous näkyy

Kun siivoustyö tehdään ammattitaidolla, se huomataan. Siisti ja hygieeninen ravintolakeittiö on liiketoimintasi ydin, josta pidämme hyvän huolen. Ravintolan yleiset tilat saniteettitiloineen luovat viimeisen silauksensa ravintolasi yleisilmeeseen. Positiivinen tilakokemus onkin päämäärämme, ja kävijä viihtynee varmasti kerran, jos toisenkin asiakkaanasi. Korkeat hygieniavaatimukset näkyvät jo siivoojien perehdytysvaiheessa, jossa käydään läpi tarkasti kaikki elintarvikehygienia lainsäädännön laatimat kriittiset osa-alueet. Tehokkaalla suunnittelulla ohjataan vastuulliseen ja turvalliseen puhtaanapitoon, jolla ylläpidetään niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin hyvinvointia.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä MTB Siivouspalvelu Oy:n palveluihin. Yhteys työnjohtoon toimii loistavasti. He ehdottavat meille sopivia siivousratkaisuja sopimaan ravintolan päivittäisen puhtauden huolehtimisesta. Myös kertaluontoisten siivousratkaisujen sopiminen onnistuu mutkattomasti.”

Ravintola Casa Mare

Laadunvalvonta on merkittävä osa siivouspalveluamme

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Tietoa meistä

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään toimistosiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

Suursiivoukset ravintolassa

Suursiivoukset ravintolassa pyritään tekemään mahdollisimman häiriöttömästi. Suursiivouksessa tehdään osin myös sellaisia siivoustoimenpiteitä, joita harvemmin ylläpitosiivouksessa tehdään. Suursiivouksessa tila puhdistetaan lattiasta kattoon,  kuten keittiöiden Oivapesut, ilmastointiputkien pölyjen pyyhintä, kylmä- ja pakkastilojen desinfiointi sekä lattiavahaukset. Teemme suursiivouksia sopimusasiakkaidemme kohteissa, mutta yhtä hyvin myös kertasiivouksena muissa kohteissa.

Ravintoloiden keittiöiden suursiivoukset toteutetaan meillä Oiva-pesuna, eli tarkkaa elintarvikelainsäädäntöä noudattaen ja ylläpitäen.

Sopimussiivous sujuvoittaa ravintolan arkea

Kun siivoustyö tehdään ravintolassa sopimussiivouksena, pelisäännöt ovat selvät. Yhdessä kartoitettu palvelusuunnitelma sisältää päivittäin, viikoittain ja harvemmin tehtäviä siivoustoimenpiteitä.

Nopeaa siivoustuurausapua

Aina kaikki ei mene ihan mallilleen, ja yllättäviä tilanteita syntyy. Kun siistijä esimerkiksi sairastuu, voi olla tarpeen löytää nopeasti hyvä tuuraaja kiinteistösiivoukseen. Meiltä löydät luotettavat tekijät vaihtuviin tilanteisiin. Varahenkilöstosuunnitelmamme on aukoton. Me voimme myös toteuttaa yli 30 vuoden ammattitaidolla konsultointia ja koulutusta teidän omalle henkilöstöllenne.

Oletko harkinnut kilpailutusta?

Annamme mielellämme lisätietoa toimintatavoistamme ja siitä, miten voisimme järjestää ravintolasi siivouksen mallilleen – myös siivouskustannusten osalta.

Olemme tunnettuja kohtuuhintaisista ravintolasiivouksistamme, ja otamme mielellämme haasteesi vastaan. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultointikäynti ravintolaasi!

Käyttämämme desinfiointiaineet ovat ihmiselle ja ympäristölle vaarattomia ja tuhoavat mm. COVID-19 viruksen minuuteissa.

Asiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät