Kylpylän ja hotellin siivoukset Helsingin seudulla

MTB-Siivouspalvelu toteuttaa korkealaatuista hotelli- ja kylpyläsiivousta Uudenmaan alueelle kuten, Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Lohja, Porvoo, Vihti ja Kirkkonummi. Toimimme joustavasti myös muualla Etelä-Suomessa.

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Laadunvalvonta on merkittävä osa siivouspalveluamme

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Tietoa meistä

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään toimistosiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

Hotellin siivous

Laadukkaalla hotellisiivouksella on olennainen osansa hotellikävijän viihtyvyydessä. Raikas ja siisti hotellihuone viimeistelee asiakkaallesi hyvän tuulen.

Hotellihuoneessa kerrossiivoojamme huolehtivat, että petivaatteet ovat vaihdetut ja kauniisti aseteltuina, pyyhetekstiilit, verhot ja muut tekstiilit huoliteltuina paikoillaan, lattiataso ja kaikki kosketuspinnat puhdistettuina.

Erityisen huomion saavat suihku- ja saniteettitilat, joissa käytämme  ympäristöystävällisiä, mutta tehokkaita puhdistustuotteita. Yleiset tilat siistitään tarvittavalla tiheydellä, samalla huolehtien pintamateriaalien kunnosta.

Päivittäiset, viikoittaiset ja harvemmin tehtävät toimenpiteet ovat kaikki kirjattuina palvelusopimukseen, joka muodostaa rungon kaikelle tekemiselle hotellisiivouksessa.

Pyrimme siihen, että MTB:n kerroshoitajat hotellikohteessa ovat tuttuja ja pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka tuntevat kohteensa läpikotaisin. Siten puhtaanapidosta tulee sujuvaa, tehokasta ja mielekästä – työntekijöidemme omaksi tuntema työpaikka.

Kylpyläympäristön siivous

Kylpylän siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon, koska bakteerien ja mikrobien kasvuympäristö on parhaimmillaan lämpimässä ja kosteassa märkätila ympäristössä.

Oikeanlaiset puhdistusaineet ja -menetelmät varmistavat siistinnäköisen ja ennen kaikkea hygieenisen kylpyläympäristön. Säännöllinen mikrobiologinen puhtaustarkkailu antaa paremman kuvan puhdistustoimien riittävyydestä.

Mikrobiologisia pinta- ja puhtausnäytteitä otetaan säännöllisesti sekä siivouksen tason tarkistamiseksi, että laitteistojen kunnon ja toimivuuden seuraamiseksi. Meillä on laaja kokemus sairaala, puhdas- keittiö, uima-allas ja märkätilojen seurannasta.

MTB:llä on kouluttajan lisenssi Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamiseen. Kaikki palveluhenkilöstömme ja siivoojamme ovat käyneet koulutuksen.

Joka päivä parasta jälkeä

Oman laatuohjelmamme ansioista voimme luvata hyvää asiakaspalvelua ja loistavia lopputuloksia kaikissa tilanteissa.

Yhdessä asiakkaan kanssa muotoiltu laadunvalvontasuunnitelma kulkee punaisena lankana siistijöidemme arjessa, siellä käytännön tasolla. Työnjohtomme kiertää säännöllisesti hotelli- ja siivouskohteissamme ratkoen asiakkaitamme askarruttavia kysymyksiä ja tukien siistijöitä arjen työssä.

Jokainen hotellisiistijämme käy MTB-akatemian, jossa käymme läpi muun muassa puhdistusaineet, välineet, koneet, likatyypit, erilaisten pintamateriaalien puhdistuksen, kohteen palvelukuvaukset työjärjestyksineen. Siistijämme ovat siten oman alansa ammattilaisia ja vastaavat kohteestaan täydellä panoksellaan.

Kaikissa siivouskohteissamme korostuu hyvän asiakaspalvelun merkitys – tiedostamme yhteistyökumppaninasi olevamme keskeisessä roolissa menestystarinasi rakentamisessa.

Sopimussiivous varmistaa sujuvan ja siistin yhteistyön ja pitää kustannukset hallinnassa

Sopimussiivouksessa esimerkiksi asiakaspainoitteisilla toimialoilla, kuten hotellin ja kylpylöiden ylläpito- ja suursiivoukset suoritetaan siten, että niistä koituu mahdollisimman vähän häiriötä toimintaan.

Sopimussiivouksessa päivittäiset ja harvemmin tehtävät siivoustehtävät tulevat säännöllisesti tehtyä, eikä aukkoja tilojen puhtaanapitoon jää. Kun hotellisiivous järjestetään sopimussiivouksena, saadaan siivoukseen tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Säännöllinen sopimussiivous pitää paikat puhtaana kohtuukustannuksin. Palvelemme myös asiakkaita konsultointi, koulutus- sekä varahenkilöstö tapauksissa, jos toiminnallanne on omat talon vakituiset siivoojat.

Asiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät