Toimistosiivous, toimitilasiivous ja yrityssiivous

Turvallisesti töissä – tehokas laadunvalvontamme ja korkean hygienian erikoisosaaminen takaa huolettoman työympäristön

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Yrityksen toimistosiivous, työsatosen puhdistaminen liinalla

Puhdas työympäristö edistää henkilökunnan hyvinvointia ja tehokkuutta

Työpaikoilla ihmiset ovat usein pitkiä aikoja lähekkäin suhteellisen pienissä tiloissa ja käyttävät esimerkiksi samoja taukotiloja, neuvotteluhuoneita ja wc:itä. Olosuhteet tautien leviämiseen ovat otolliset.

Ammattitaitoisella toimistosiivouksella hygieniatasoa voidaan nostaa huomattavasti ja siten ehkäistä tartuntoja. Tämä tarkoittaa muun muassa käsineiden käyttöä koko siivouksen ajan, työpaikan julkisten tilojen puhdistamista eri liinoilla kuin henkilöstötilojen, pintojen puhdistamista puhtaasta likaisempaan sekä työvälineiden käsittelyä desinfiointi-aineella siivouksen päätyttyä.

Suunnittelemme siivoustoimet asiakaskohtaisesti käyttäen MTB-laatuohjelmaa. Siivoojamme koulutetaan MTB-akatemiassa ja opastetaan aina uuteen työkohteeseen. Mikäli tilanne tai asiakkaan toiveet muuttuvat, sopeudumme nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Asiakkaamme luottavat meihin

Olemme ylpeitä siitä, että lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita. Useimmat asiakkaat, joiden kanssa aloitimme toimistosiivouksen, jatkavat yhä kanssamme. Asiakkaanamme on satoja tyytyväisä sopimusasiakkaita, joiden työpaikoilla työntekijät viihtyvät. Viihtyvyyden takaa MTB:n laadukas toimistosiivous, jonka mahdollistaa koulutetut ja kokeneet siivoojat.

Toimistosiivous

Toimistosiivous tarkoittaa säännöllistä toimistotilojen siivousta, joka voidaan tehdä esimerkiksi päivittäin tai tarpeen mukaan. Meiltä toimistosiivous osaavan ja luotettavan henkilökunnan tekemänä. Toimistosiivous on tärkeä osa yrityksen hygienian ylläpitoa ja se auttaa varmistamaan viihtyisän ja terveellisen työympäristön.

Toimitilasiivous

Toimitilasiivous tarkoittaa säännöllistä toimitilojen siivousta, joka voidaan tehdä esimerkiksi kerran päivässä tai useammin tarpeen mukaan. Meiltä toimitilasiivous luotettavasti ammattilaisten toimesta. Toimitilasiivouksen tavoitteena on ylläpitää toimitilojen siisteyttä, hygieniaa ja toimivuutta.

Yrityssiivous Helsinki, Espoo, Vantaa

Yrityssiivouksen tavoitteena on ylläpitää siisteyttä ja hygieniaa yrityksen tiloissa. Laadukas yrityssiivous meiltä vankalla kokemuksella ammattilaisten toimesta. Yrityssiivous on säännöllinen puhtauspalvelu niin yrityksille kuin organisaatioille.

”MTB-Siivouspalvelu on hoitanut luotettavasti puhtaan ja turvallisen työympäristön tiloissamme ja on hienoa, että meillä on ollut sama siivooja jo vuosia. MTB:n siivoustyönjohto on aina palvelualtis ja hyvin tavoitettavissa.”

Suomen Veronmaksajain Keskusliitto Ry

Meidän tehtävämme on toimia asiakkaan pulssilla ja reagoida nopeasti

Ostaessaan siivouspalvelua asiakas ostaa ensisijaisesti helppoutta, mielenrauhaa ja tuloksia. Asiakasta kiinnostaa myös tapa, jolla puhtaanapito hoidetaan.

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja kehittää toimintaamme entisestään, jotta voimme olla laadukas ja luotettu puhtaanapitokumppani myös tulevaisuudessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri sellaista palvelua kuin he oikeasti tarvitsevat, meiltä löytyy kokenut tiimi niin tuotantotila- kuin toimistosiivoukseen.

Koronaviruksen jyllätessä reaktionopeus on ollut valttia. Asiakkaamme saa aina oman nimetyn palveluesimiehen jonka kanssa sovitaan säännöllinen yhteydenpito ja joka on palveluksessa aina nopeallakin varoitusajalla.

Laadunvalvonta on merkittävä osa siivouspalveluamme

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Tietoa meistä

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään toimistosiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

”Olemme olleet tyytyväisiä MTB:n hyvään siivouslaatuun, täsmällisyyteen ja työnjohdon palvelualttiuteen.”

Give Away Oy – liikelahjat ja yrityslahjat

Puhdistusainevalinnoilla kohti kestävää kehitystä

Siivouspalvelumme käyttää Werner & Mertz yhtiön green care PROFESSIONAL puhdistusaineita, jotka ovat kestävyyden merkki. Heidän tuotteet ovat maailman ensimmäinen puhdistus- ja hoitoainesarja, jolle on myönnetty kultainen Cradle to Cradle -sertifikaatti.

Käyttämämme desinfiointiaineet ovat ihmiselle ja ympäristölle vaarattomia, tuhoavat mm. COVID-19 viruksen minuuteissa ja jättävät päivien suojapinnan. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Asiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät