Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

MTB:n asiakastyytyväisyyttä on kautta aikojen tutkittu henkilökohtaisella yhteydenpidolla ja jatkuvalla seurannalla. Annetaan asiakkaidemme kertoa hyvästä yhteistyöstämme.

”Olemme olleet todella tyytyväisiä MTB Siivouspalvelu Oy:n palveluihin. Yhteys työnjohtoon toimii loistavasti. He ehdottavat meille sopivia siivousratkaisuja sopimaan ravintolan päivittäisen puhtauden huolehtimisesta. Myös kertaluontoisten siivousratkaisujen sopiminen onnistuu mutkattomasti.”

Casa Mare Oy

”MTB-Siivouspalvelu on hoitanut luotettavasti puhtaan ja turvallisen työympäristön tiloissamme ja on hienoa, että meillä on ollut sama siivooja jo vuosia. MTB:n siivoustyönjohto on aina palvelualtis ja hyvin tavoitettavissa.”

Suomen Veronmaksajain Keskusliitto Ry

”Luotettavasti siistiä.”

Asianajotoimisto Ylikraka

”Olemme olleet tyytyväisiä MTB:n hyvään siivouslaatuun, täsmällisyyteen ja työnjohdon palvelualttiuteen.”

Give Away Oy – liikelahjat ja yrityslahjat

Miksi MTB-Siivouspalvelu?

MTB-Siivouspalvelu Oy on kotimainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1987. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tarjoamme korkealaatuisia palveluita yrityksille ja julkiselle sektroille.

Meille tärkeitä asioita ja seikkoja pitkien asiakas- ja työsuhteidemme takana ovat henkilöstömme hyvinvointi, toimintatapojemme innovatiivinen kehittäminen sekä erittäin korkea asiakastyytyväisyys.

Vastuullisuuden periaatteet ohjaavat toimintaamme läpi koko toimitusketjun.

Muita tyytyväisiä asiakkaitamme