Ensimmäinen suomalainen yritys ehdokkaana European Cleaning & Hygiene Awards 2023 palkintogaalassa

MTB:n vastuullisuustyöt ovat kantautuneet myös Suomen ulkopuolelle ja valittu finaaliin European Cleaning & Hygiene Awardseissa. MTB kilpailee kestävän kehityksen kategoriassa (eng. Sustainability – Best practise) aiheella Employee Engagement in Sustainability  (vapaa suom: ”henkilöstön sitouttaminen kestävään kehitykseen”) Voittajat julkaistaan Dublinissa järjestettävässä palkintogaalassa 5.10.2023.

MTB:llä kestävä kehitys korostuu niin ympäristön kuin myös sosiaalisen vastuun saralla. Työntekijöiden merkityksen korostaminen on ollut avainasemassa siivous ja kierrätyspalveluita toimittavassa perheyrityksessä jo yrityksen perustamisesta lähtien. Hyvä työilmapiiri poiki Great Place To Work -tunnustuksen vuonna 2021 ja vuonna 2022 julkaistiin palkkiorahasto, jonka johdosta jaettiin 50 000 euroa tasavertaisesti koko henkilöstölle syksyllä 2023.

”Me haluamme olla siivousalan paras työnantaja ja pidämme sen tärkeimpänä arvonamme liiketoimintamme kehittämisessä.” Lisää julkistuksesta voi lukea täältä