Näin joulumielen voi loihtia työpaikalle — MTB-Siivouspalvelu tempaisee ja jakaa jouluiloa itsetehdyillä lahjoilla

Poikkeuksellisen koronavuoden jälkeen MTB-Siivouspalvelu Oy haluaa kiittää työntekijöitään erityisellä tavalla ja panostaa erilaiseen jouluntoivotukseen. Yrityksen esimiehet ja koko toimistonväki tekivät itse yhdessä tuotteita sekä lahjoja siivoojilleen joululahjoiksi.

”Palveluesimiehemme valmistivat saippuoita, jouluisia manteleita sekä hunajaa. Myyntipuolemme keskittyi taas kasvokuorintanaamioihin ja toimitusjohtajamme sinapin tekoon. Nämä ovat muutamia esimerkkejä lahjoista, mutta kaikki aina joulukorteista asti on tehty itse. Meillä on osalla koko viikonloppu, jos ei parikin, vierähtänyt lahjoja tehdessä”, myynti- ja markkinointijohtaja Nea Backström naurahtaa.

Erityisesti siivousala on kokenut kovia koronavuotena, ja samalla siivoojat ovat olleet tärkeässä roolissa koronan vastaisessa taistelussa. Vuosi on vaatinut kaikilta hyvää työkäyttäytymistä ja sisukkuutta, minkä takia joulumielen jakaminen on koettu tavallista tärkeämmäksi tänä vuonna. Yhteinen kannustaminen ja tekeminen aina johtajatasolta asti on sisäistetty MTB-Siivouspalvelun muihinkin toimintatapoihin niin, että hyvä työilmapiiri poiki yritykselle Great Place To Work -tunnustuksen viime kuussa.

”Työpaikalla saa olla kivaa ja asioita pitää tehdä yhdessä, ja nämä ovatkin meistä hyvän työkulttuurin salaisuus muulloinkin kuin jouluna. Lisäksi halusimme muistaa asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä jollain erilaisella ja aineettomalla näin poikkeuksellisena vuotena. Sairaalat ovat joutuneet rajoittamaan vierailujaan, joten halusimme olla mukana tarjoamassa lapsipotilaille ensi vuonna paljon iloa ja naurua klovnivierailujen merkeissä. Lahjoitamme myös 50 eri asiakkaamme puolesta klovnitohtorin vierailun pienille potilaille. Haluamme toivottaa hyvää joulua koko Suomelle sekä menestystä ensi vuoteen,” Backström toivottaa.

MTB-Siivouspalvelun videon voi katsoa tästä.

Koronavirusepidemian aikaan hyvä hygienia ja siivousasiat ovat puheissa enemmän kuin koskaan. MTB:n toimitusjohtaja Mia Jaaranen on ollut haluttu haastateltava valtakunnan lehdissä.

Varautumissuunnitelma Koronavirustartuntojen (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi

Nyt jos koskaan on aika kiinnittää huomiota puhtauteen ja hygieniaan

Ympäristötietoinen voittaa rahassa ja maineessa