Desinfiointipalvelut

Henkilöstömme on suorittanut SSTL Puhtausalan järjestämän Koronaviruksen ennaltaehkäisy siivoustyössä -koulutuksen.

tai soita +358 (0)9 42 43 5000

Laadunvalvonta on merkittävä osa siivouspalveluamme

Oikeanlaisella toimistosiivouksella ja laadunvalvonnalla varmistetaan terve ja viihtyisä työympäristö sekä kiinteistön arvon säilyminen. Puhdas ja hygieeninen ympäristö viestii myös osaltaan millainen yrityksesi on sekä mitkä ovat yrityksesi arvot. Laadunvalvontamme on säännöllistä ja asiakasraportointi läpinäkyvää. MTB-laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

Tietoa meistä

MTB – laatuohjelma takaa laadun

Teemme asiakkaidemme kanssa laatusopimuksen, jossa määritellään toimistosiivouksen laatutaso ja valitaan yhteinen laadunmittaus strategia sekä teknisen, että toiminnallisen laadun mittaamiseksi ja ohjaamiseksi. Laatusopimuksen sisältö määritellään jo tarjousta laadittaessa. Laatuohjelmaan ovat sitoutuneet niin MTB:n johto kuin työntekijätkin.

MTB laatuohjelma

MTB-akatemia

Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työnsä luotettavasti. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja sillä on määrätietoinen ote tekemäänsä työhön. Meiltä löytyy ammattilaisia jokaiseen kohteeseen.

MTB-akatemia

Puhdas työympäristö edistää henkilökunnan hyvinvointia ja tehokkuutta

Aikaisemmin harva tuli ajatelleeksi, että toimiston siivousmenetelmillä on suora yhteys työntekijöiden terveyteen ja sairauspoissaoloihin. Nyt koronavirus epidemian myötä hygieenisyys ja puhtaat toimitilat ovat työturvallisuuden keskiössä.

MTB:llä on laaja kokemus sairaalasiivouksesta ja työskentelytavoista, joita nyt eritoten hyödynnetään myös toimitilasiivouksessa. On selvää, että tehokkaalla desinfiointisiivouksella voidaan rajoittaa tautien leviämistä, mutta siihen tarvitaan ammattitaitoiset työntekijät, puhdistusaineet ja laitteistot.

”Yhteistyömme MTB-Siivouspalveluiden kanssa on alusta asti ollut hyvää ja sujuvaa. Joustavuus, tarpeidemme ymmärtäminen ja huomioiminen sekä ammattitaitoiset siivoojat ovat olleet meille tärkeitä asioita.”

Hyvinvointikartano Kaisankoti

Ympäristöystävällinen desinfiointisiivous

Käyttämämme desinfiointiaineet ovat ihmiselle ja ympäristölle vaarattomia, tuhoavat mm. COVID-19 viruksen minuuteissa ja jättävät päivien suojapinnan. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Teemme hetkessä työpaikastasi puhtaan ja turvallisen. Uusimmat menetelmämme desinfioivat pinnat nopeasti ja tehokkaasti. Desinfiointisiivoukset 24h päivystys +358 9 4243 5099

Lue lisää:

Koronavirusepidemian aikaan hyvä hygienia ja siivousasiat ovat puheissa enemmän kuin koskaan. MTB:n toimitusjohtaja Mia Jaaranen on ollut haluttu haastateltava valtakunnan lehdissä.

Varautumissuunnitelma Koronavirustartuntojen (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi

Sähköstaattinen puhdistus

Rakennamme teille turvallisen työympäristön teidän tarpeidenne mukaan. Puhdistus voi olla kertaluontoinen tai paketoitu säännölliseen sopimussiivoukseenne mukaan.

Perinteisen desinfioinnin lisäksi käytämme esimerkiksi sähköstaattista puhdistusta, joka on Yhdysvalloissa kehitetty ja patentoitu laite nopeaan ja tehokkaaseen pinta-alojen desinfiointiin 

Pisaraan asetettu sähköstaattinen positiivinen varaus tartuttaa pisarat puhdistettavaan pintaan kuin magneetin. Sumutusmenetelmä luo erittäin hienoja ja kevyitä pisaroita, jotka leviävät puhdistettavaan esineeseen kauttaaltaan.

Nopealla, patentoiduilla puhdistustekniikallamme mahdollistetaan suuren alueen peittäminen lyhyessä ajassa. Huone on puhdistettu minuuteissa!

Puhdistusaine tuhoaa viruksen biofilmi-kalvon ja tuhoaa niin itiöt, bakteerit kuin virukset. Menetelmän avulla saavutetaan päivien suojakalvo pinnoille. Puhdistustoimenpide ei ole vaarallinen terveydelle eikä ympäristölle.

PureZone -antimikrobinen suojakalvo

Läpinäkyvä tarralla kiinnitettävä kalvo, jonka hopeaionit estävät viruksien tarttumisen ja tuhoutuvat kosketuspinnassa. Testattu myös COVID-19 virusta vastaan!

  • Nopea ja helppo asentaa.
  • Rajattomasti käyttökohteita, kuten vastaanottotiskit, ovenkahvat, kaiteet, vitriinit tai kosketusnäytöt.
  • Vedenkestävä, ekologinen ja täysin hajuton.
  • Säilyttää antimikrobisen ominaisuuden 5 vuotta.

Lisäksi

Lisäksi tarjoamme kuumahöyrytyspalveluita, joilla desinfioidaan tehokkaasti mm.

  • WC- ja saniteettitilat
  • Uima-allas alueet
  • Pakkas – ja kylmätilat
  • Sisustus ja verhoilut

”MTB-Siivouspalvelu on hoitanut luotettavasti puhtaan ja turvallisen työympäristön tiloissamme ja on hienoa, että meillä on ollut sama siivooja jo vuosia. MTB:n siivoustyönjohto on aina palvelualtis ja hyvin tavoitettavissa.”

Suomen Veronmaksajain Keskusliitto Ry

Asiakkaitamme

Kilpailuta siivouspalvelusi ja tilaa ilmainen konsultointikäynti

Yhteydenottopyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät