Onnelliset työntekijät
=Tyytyväiset asiakkaat

Työntekijät ovat kaiken toimintamme kulmakivi ja heidän hyvinvointinsa on tärkeä osa perheyrityksemme arvoja. Työhyvinvoinnilla ja toimivalla kannustinjärjestelmällä on suora yhteys kilpailukykyyn ja yrityksen menestymiseen. Olemmekin olleet alalla yli 30 vuotta ja työntekijämme ovat pitkäaikaisia.

Vuonna 2024 Great Place to Work® valitsi MTB-Siivouspalvelu Oy:n Suomen parhaimmaksi työpaikaksi. Katso videot ja tutustu mahtaviin työntekijöihimme Maritesiin, Heleniin ja Merleen.

Etsimme jatkuvasti myös uusia ihmisiä mukaan joukkoomme. Kehitämme henkilöstömme ammattitaitoa oman koulutusjärjestelmämme avulla ja palkkatasomme on kannustava. 

Marites Alcano

”Olen ollut MTB:llä töissä jo 8 vuotta. Pidän puhtaana Helsingin keskustan toimistoja. Pidän työstäni koska se on monipuolista ja tunnen olevani osa hyvää tiimiä.”

Marites Alcano

Helen Võsu

”Olen ollut MTB:llä lähes 5 vuotta ja ydinosaamiseeni kuuluu mm. erikoispuhtaanapito ja suursiivoukset. MTB:llä on kiva tehdä töitä kun on motivoivat ja kivat esimiehet”.

Helen Võsu

Merle Kiudorf

”Olen ollut MTB:llä jo yli 3 vuotta ja pidän puhtaana hotelleja sekä kylpylöitä. Pidän MTB:stä koska esimiehet ja kollegat ovat kuin suurta perhettä. MTB on yhdenvertainen ja suvaitsevainen. Kohtelee kaikkia tasavertaisesti.”

Merle Kiudorf